Wie zijn wij ?

Walbeek Electronics is een klein ontwikkelbedrijf en adviesbureau, opgericht in 2001 en gevestigd in Ommeren in het hart van de Betuwe.

Korte lijnen, een duidelijke en structurele manier van communiceren en het maken van duidelijke afspraken met opdracht gevers zorgt voor een juiste invulling van uw wensen.

Een ruime ervaring in het vakgebied, technische kennis en inzicht in de problemen van de klant vergaren levert een sterke combinatie op met als resultaat korte ontwikkeltijden en het door u gewenste eindresultaat.

Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor meer informatie of een nadere kennismaking.

Wat doen wij ?

Walbeek Electronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van elektronica modules, systemen en componenten op het gebied van toegangscontrole, verkeerstechniek en industriële besturingstechniek. Ook voeren wij engineeringwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven en adviseren wij Gemeentes en andere overheidsinstellingen.

Naast advisering en engineering verzorgen wij paneelbouw en projectbegeleiding. Verder leveren wij veel standaard of klant specifiek ontwikkelde modules en systemen.