Bedienpanelen

Wij fabriceren bedienpanelen voor de meest uiteenlopende projecten. Hieronder vindt u een aantal referenties van dergelijke projecten.

 

Bedienpaneel voor toegangspoorten

Voor een vervoersbedrijf in Utrecht hebben wij een bedienpaneel geleverd voor het bedienen van slagbomen, schuifpoorten, deuren en dergelijke van diverse fabricaten. Het bedienpaneel is ingebouwd in een speciaal vervaardigde behuizing van geanodiseerd aluminium voor toepassing in een beperkte ruimte.

Telsysteem

Voor een bank in Utrecht hebben wij een telsysteem geleverd met diverse voertuigtellers. Het parkeerterrein bestaat uit verschillende zones voor bezoekers, personeel en logistiek, waarbij de zones deels overlappen. Hiervoor is een correctiesysteem toegepast. Het displaygedeelte van het telsysteem is ingebouwd in een receptiebalie in de bewakingsloge.

Afvalverwerking

Voor een afvalverwerkingsbedrijf is Roosendaal hebben wij een bedienpaneel geleverd voor het bedienen van verkeerslichten bij diverse deuren en storthellingen. Van dit type bedienpaneel zijn twee stuks toegepast zodat de verkeerslichtinstallatie vanaf twee locaties bediend kan worden. De bedienpanelen zijn opgebouwd met modulaire componenten uit de 6100 serie.